Spis wpisów: Różnice pomiędzy wersjami
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
Nie podano opisu zmian |
Nie podano opisu zmian |
||
Linia 1: | Linia 1: | ||
<!---- | |||
<nomobile>{| width=100% cellpadding="5" cellspacing="0" | <nomobile>{| width=100% cellpadding="5" cellspacing="0" | ||
|- | |||
| width=5% | <gallery heights=270px mode=packed> | |||
File:Henryk III SG.jpg|link=Kto nauczył Francuzów jeść widelcem? | |||
</gallery> | |||
|width=5% | | |||
| <div style="text-align:left;">18 czerwca 2025 r.<br /><span style="font-family: Pirata One; font-size: 200%;">[[Kto nauczył Francuzów jeść widelcem?]]</span></div> | |||
|}</nomobile><mobileonly><gallery heights=300px mode=packed> | |||
File:Henryk III SG.jpg|18 czerwca 2025 r.<br><span style="font-family: Pirata One; font-size: 200%;">[[Kto nauczył Francuzów jeść widelcem?]]</span>|link=Kto nauczył Francuzów jeść widelcem? | |||
</gallery></mobileonly> | |||
-----> | |||
<nomobile>{| width=100% cellpadding="5" cellspacing="0" | |||
|- | |- | ||
| width=5% | <gallery heights=270px mode=packed> | | width=5% | <gallery heights=270px mode=packed> |
Wersja z 07:09, 12 cze 2025
25 sierpnia 2024 r.
Włoszka z włoszczyzną w posagu |
-
25 sierpnia 2024 r.
Włoszka z włoszczyzną w posagu
-
3 czerwca 2024 r.
Gastronomiczny Order Pomiana -
28 kwietnia 2024 r.
Kuchnia jeszcze bardziej staropolska dla zupełnie początkujących -
6 kwietnia 2023 r.
Co się święci? -
26 sierpnia 2022 r.
W weselu chleb spożywaj,
w radości pij wino -
5 sierpnia 2022 r.
Tego jeść nie będziecie,
bo jest obrzydliwością -
1 kwietnia 2022 r.
Czy macie menu po angielsku? -
29 sierpnia 2021 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Dalej w grzyby! -
4 sierpnia 2021 r.
Czy poolish wymyślili Polacy? -
4 listopada 2020 r.
Jeść zdrowo i z humorem:
Jak to się robi w Azji -
27 września 2020 r.
Jeść zdrowo i z humorem -
8 czerwca 2020 r.
Keczup czy musztarda? -
27 kwietnia 2020 r.
Ani z papryki, ani ze Szczecina: Suplement -
25 marca 2020 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Ostatnia uczta staropolska -
24 marca 2020 r.
Z wizytą w Soplicowie:
W kuchni Wojskiego -
20 lutego 2020 r.
Punczki z powidłami na tłusty wtorek -
8 stycznia 2020 r.
Kuchnia staropolska dla początkujących -
21 października 2019 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Wieczerza w zamczysku -
16 sierpnia 2019 r.
Bajgle, precle, obwarzanki -
24 czerwca 2019 r.
Pszczeli król -
2 czerwca 2019 r.
Jak Bernard z Wąbrzeźna
piwo grodziskie wymodlił -
20 kwietnia 2019 r.
Stanisław Leszczyński i czterdziestu rozbójników -
29 marca 2019 r.
Wierzynek – pierwszy polski restaurator? -
6 marca 2019 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Bigosu smak przedziwny