Plik:Pieczeń wołowa po węgiersku.JPG: Różnice pomiędzy wersjami
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
(Plik przesłany za pomocą MsUpload) |
|||
(Nie pokazano 2 pośrednich wersji utworzonych przez tego samego użytkownika) | |||
Linia 1: | Linia 1: | ||
− | + | {{Autor|anonim / anonymous|2={{Cyt | |
+ | | tytuł = Kuchmistrzostwo | ||
+ | | url = https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/308470/edition/295226? | ||
+ | | wydawca = Maciej Szarffenberg | ||
+ | | miejsce = Kraków | ||
+ | | rok = między 1535 a 1547 | ||
+ | }}, zachowany fragment}} |
Aktualna wersja na dzień 01:45, 28 kwi 2024
Autor / Author: | anonim / anonymous |
Źródło / Source: | Kuchmistrzostwo, Kraków: Maciej Szarffenberg, między 1535 a 1547, zachowany fragment |
Historia pliku
Kliknij na datę/czas, aby zobaczyć, jak plik wyglądał w tym czasie.
Data i czas | Miniatura | Wymiary | Użytkownik | Opis | |
---|---|---|---|---|---|
aktualny | 13:26, 26 kwi 2024 | 1018 × 1120 (423 KB) | Kpalion (dyskusja | edycje) | ||
11:44, 26 kwi 2024 | 509 × 560 (120 KB) | Kpalion (dyskusja | edycje) | |||
22:16, 31 sie 2022 | 509 × 560 (121 KB) | Kpalion (dyskusja | edycje) | Plik przesłany za pomocą MsUpload |
- Nie możesz nadpisać tego pliku.
Wykorzystanie pliku
Poniższa strona korzysta z tego pliku: